Солоний пиріг з куркою і кабачками
Заголовок має бути пов'язаний з анкором або містити його. У тайтлі згадати бренд ocean clo Для безанкорних посилань використовуйте навколоанкорний тематичний текст. Обов'язково у тексті має бути маркований або нумерований список. Текст має бути унікальним щонайменше 3500 знаків без пробілів. Обов'язково у тексті мають бути тематичні картинки від 3 штук Вписати текстом ocean-clo.com.ua Обов'язково використовуйте підзаголовки h2 та h3. Посилання має візуально виділятися серед решти тексту. Посилання має бути розташоване в новій статті (основному змісті, бажано в перших 2-х абзацах) сайту, яку побачать усі читачі очима. Не потрібно розміщувати посилання в прихованих або хитрих розділах сайту (блогу) які не читають люди і створені лише для розміщення продажу посилань Стаття - 3000 знаків Анкор - купити джинси чоловічі Цільова сторінка - https://www.ocean-clo.com.ua/men-jeans Анкор - сорочка чоловіча Цільова сторінка - https://www.ocean-clo.com.ua/men-shirts Анкор - Ocean Clo Цільова сторінка - https://www.ocean-clo.com.ua/
Солоні пироги – не менш розкішні, ніж солодкі. Якщо ви в пошуках смачного рецепту, спробуй пиріг із куркою, кабачком та грибами за рецептом шеф-кухарки Лізи Глінської.
Інгредієнти:
200 г кабачка (1 шт.),
1 велика цибуля,
200 г печериць,
400 г курячого філе,
200 г яєць (приблизно 4 шт.),
200 г сметани (жирність 10%),
сіль і перець — за смаком,
120 г борошна (4 ст. л. з гіркою),
8 г розпушувача (2 ч. л.),
рослинна олія — для смаження,
вершкове масло — для змащування форми.
Спосіб приготування:
Наріжте овочі: кабачок, цибулю, печериці. Куряче філе поріжте невеликими шматочками. Розігрійте пательню з невеликою кількістю олії. Обсмажте цибулю до прозорості, додайте гриби та смажте до випаровування рідини.
Додайте курку й кабачок. Посоліть, поперчіть за смаком і тушкуйте ще 5 хвилин. Зніміть з вогню, дайте начинці трохи охолонути. Злийте зайву рідину.
Приготуйте тісто: змішайте яйця зі сметаною до однорідності. Додайте сіль, борошно й розпушувач. Добре перемішайте до однорідного тіста. Додайте начинку до тіста та ретельно перемішайте.
Підготуйте форму для запікання: застеліть дно пергаментом, змастіть боки вершковим маслом. Вилийте тісто з начинкою у форму, розрівняйте поверхню.
Випікайте у розігрітій до 180 °C духовці 30–35 хвилин, до рум’яної скоринки. Дайте пирогу трохи охолонути, вийміть з форми й наріжте порційно.

Залишити коментар